Startsida

  Om Onoterat
Kontakta oss
  Om Onoterat Kontakta oss

Alla nyheter

Onoterat publicerar nyheter från de anslutna företagen som hjälper dig att följa deras utveckling.

 
RSS-nyheter SENASTE NYTT Björks Rostfria AB - levererar nu även membranteknik vid rening av avloppsvatten
2009-05-08

Björks Rostfria AB - levererar nu även membranteknik vid rening av avloppsvatten

Text Tekniska Förvaltningen i Gotlands Kommun har beslutat sig för att pilotköra en membranbioreaktoranläggning från Björks Rostfria AB för rening av avloppsvatten.

Text Tekniska Förvaltningen i Gotlands Kommun har beslutat sig för att pilotköra en membranbioreaktoranläggning från Björks Rostfria AB för rening av avloppsvatten. Pilotanläggningen har en kapacitet om ca <1000l/timmen och är den första i sitt slag i Sverige.

Tekniska Förvaltningeni Gotlands Kommun har tidigare valt att beställa ett antal nanomembrananläggningar från Björks Rostfria AB för att producera dricksvatten. Kvaliteten på dricksvattnet har avsevärt förbättrats med den nya tekniken.

Idag är det dags att även prova membranfilterteknik på avloppsvattensidan.

Membranbioreaktor

Björks Rostfria AB har designat en driftklar multifunktionsMBR-anläggning placerad i en 20-fots container för pilotkörning på valfri plats.

Björks Rostfria ABs mobila MBR-pilot medger pilotkörningar för att testa olika slags avloppsvatten. Piloten är designad för och kan anpassas till att ta
emot kommunala eller industriella avloppsvatten. MBR-piloten har ett biologiskt system om hela 30 m2 membranfilterarea. Flux och driftdata blir därmed
kompatibla med mycket stora verk.

Mer information finns på www.onoterat.se

VD Per Olof Björk i maj 2009
Fler nyheter

Poster saknas
föregående - nästa
© Onoterat  |  Sitemap   |   Om Cookies   |   Kontakta oss   |  Personuppgiftspolicy